ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
رنگ زرد:
رنگی شادیآفرین،درخشان،زنده و محرک.سبزیجات و میوههای زردرنگ معمولا اشتها آور و در عین حال مناسب برای هضم غذا میباشند.میوهجات و سبزیهای زردرنگ تصفیهکننده کبد و رودهها و کلیههاست.این مواد غذایی در درمان بیماریهای معده (ورم معده) کیسه صفرا یبوست و فشار خون و همین طور مشکلات ریوی مناسب هستند و در تقویت غدد لنفاوی قلب موثرند و بسیار انرژیزا میباشند و محرک اعصاب.
رنگ قرمز:
رنگی پر انرژی که همین خصوصیات در مواد غذایی قرمز رنگ هم دیده میشود.معمولا ما برای خوردن خوراکیهایی با رنگ قرمز بسیار راغب هستیم.
این رنگ و در واقع میوهها و سبزیجات قرمز رنگ علاوه بر این که افزایش دهنده اشتها هستند،برای افراد کم خون و افرادی که کمبود آهن دارند بسیار مناسب است.همچنین در درمان عفونتها و سوختگیهای شدید بسیار موثر است و معمولا این گونه میوهها و سبزیجات در درمان بیماریهای ریوی،مشکلات روده (یبوست) و رحم به کار برده میشود.مواد غذایی قرمز رنگ بسیار پر انرژی بوده و در تقویت قلب و افزایش فشار خون و غلظت خون بسیار مفید و تقویتکننده روده و کبد است.
رنگ سبز:
رنگی است آرامش بخش و با دیدن این رنگ شما احساس آرامش میکنید و از وجودش لذت میبرید و جالب اینجاست که همین رنگ زیبا و آرامش بخش علاوه بر این که شما را در ظاهر جذب میکند و شما از آن لذت میبرید خواص درمانی بسیاری نیز دارد و برای جسمتان مفید است.
این رنگ برای افراد عصبی و نا آرام بسیار مفید است.رنگ سبز خاصیت ضد عفونیکننده دارد و مناسب برای بیماریهای قلبی عروقی و بیماریهای رودهای (یبوست)،معده (سوءهاضمه،زخم معده و...)،کلیه (سنگ کلیه و ناراحتیهای مجاری ادراری)، ریه (مشکلات تنفسی،آسم و ...) و رحم میباشد.
رنگ بنفش:
خوردن میوههای بنفش رنگ میتواند از بسیاری از بیماریهایی که همراه با افزایش سن در انسان به وجود میآیند پیشگیری کند. از جمله این بیماریها میتوان به آلزایمر، بیماریهای قلبی و سرطان اشاره کرد. محققان دانشگاه منچستر در این باره اعلام کردند مردم بهتر است از پنج سهم میوهای که هر روز باید مصرف کنند یک یا دو سهم آن را به میوههای بنفش رنگ اختصاص دهند.
پرفسور کیرا تونلی میگوید وقتی گروهش موشهای آزمایشگاهی را تحت رژیم غذایی «قرمز و بنفش» قرار داده است، آسیب به قلب این حیوانات به میزان ۳۰ درصد کاهش یافته و چربی بدن آنها نیز کم شده است.
ممنون بابت مطالب زیبا و جالبی که رو وبلاگ قرار می دین
خواهش میکنم آقای مهدیان پور
خیلی عالی